Verzii Europeni, sprijin pentru Partidul Verde (Verzii)

  1. Acasă
  2. Toate
  3. Verzii Europeni, sprijin pentru Partidul Verde (Verzii)

A doua zi a Congresului Verzilor Europeni de la Lyon. Suntem bucuroși să anunțăm că lideri ai EGP, europarlamentari verzi vor veni în România să susțină campania noastră electorala. #VerziipentruRomânia 🇷🇴

Am avut discuții foarte bune cu europarlamentarul Bas Eickhout, ales leading candidate al European Greens pentru alegerile europene din 9 iunie, cu Elīna Pinto din Letonia, unul din comunicatorii principali ai Verzilor în campania care urmează, cu Alexandra Geese, vicepresedinta grupului Greens/EFA din Parlamentul European, cu Małgorzata Tracz membru in conducerea Verzilor Europeni, cu Benedetta Scuderi din Italia, lider al tinerilor, un om foarte îndrăgit in familia verde.

Dialoguri extrem de utile cu colegii verzi din Olanda, Lituania, Franta, Serbia, Marea Britanie, Belgia, Ucraina și, firește, Republica Moldova.

O onoare sa aflam de la seniorii verzi, unii cu 30, 40 de ani de activitate, despre lupta lor, de ieri si de azi pentru cresterea calitatii vietii si apararea drepturilor tuturor fiintelor.

La aceasta ora dezbateri finale despre Manifestul Electoral pe care il vom propune cetatenilor Europei si pe care il vom adopta mâine.

Revenim cu vești bune! #Curaj

Delegația oficială a Partidului Verde (Verzii) din ROMÂNIA 

Comunicat de presă – Congresul de la Bușteni a ales o nouă conducere a Partidului Verde (Verzii)

 

Alte știri