Partidul Verde – Verzii susține înființarea in România a unui Tribunal de Mediu

  1. Acasă
  2. Toate
  3. Partidul Verde – Verzii susține înființarea in România a unui Tribunal de Mediu

Știați că 89,3% dintre români sunt de acord cu înființarea unui Tribunal de Mediu în România, iar 94,7% consideră că trebuie înăsprite sancțiunile și pedepsele pentru infracțiunile care afectează mediul și sănătatea cetățenilor? Acest lucru reiese din sondajul INSCOP Research comandat de către Partidul Verde – Verzii.

Avem o susținere importantă a populației pentru a putea pedepsi crimele care se produc asupra mediului, iar asta ne responsabilizează în a lupta mai mult pentru a proteja mediul și a ne proteja pe noi și copiii noștri.

În timp ce crește numărul deceselor cauzate de poluare, de prea multe ori importul, depozitarea și arderile ilegale de deșeuri, tăierile de păduri, poluarea solului, a apei potabile, distrugerea ariilor protejate și a habitatelor, dar și agresiunile asupra agenților de la Garda de mediu, asupra activiștilor de mediu și asupra celor de la Garda Forestieră au rămas nepedepsite. Mafia gunoaielor introduce nestingherită în țară deșeuri ce pun în pericol populația, bazându-se în principal pe lipsa unor pedepse ferme pentru cei ce fac acest lucru.

Pentru noi, verzii, este important ca aceste dorințe ale românilor să nu mai rămână nebăgate în seamă de către actualii guvernanți.

Vom susține înființarea unui Tribunal de Mediu în România, iar hoții de viitor vor trebui aspru pedepsiți.

Aici puteți vizualiza în întregime sondajul comandat de către PV

https://partidulverdeverzii.ro/cel-mai-recent-sondaj-inscop-verzii-27-din-optiunile-de-vot/în