Nu mai amânați introducerea SGR!

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Nu mai amânați introducerea SGR!
PARTIDUL VERDE - VERZII: KLAUS, DEGEABA L-AI ÎNVINS PE MICKEY MOUSE DACĂ N-AI GRIJĂ DE HOUSE!

În România pare că Guvernare egal Poluare! Nu mai amânați introducerea SGR!

Partidul Verde (Verzii) protestează vehement față de posibila amânare a introducerii SGR de la 30 noiembrie 2023.

Hoții de Viitor lovesc din nou! Ceea ce am anticipat s-a întâmplat. Introducerea Sistemului Garanție Returnare nu va demara nici la 30 noiembrie 2023. O nouă amânare!

7 Miliarde de peturi, doze și sticle, anual, ne vor face în continuare viața un calvar! Distrugând soluri, ape, aer, vieți!

Poluatorii #HoțiideViitor își fac în continuare jocul pervers: mimează dorința ca SGR să fie introdus. Nu contează sănătatea publică, protecția mediului, ci doar creșterea profitului lor!

Statul român nu reușește să operaționalizeze acest parteneriat public-privat care ar fi generat o acțiune antipoluare de mare amploare. In Romania pare că Guvernare egal Poluare!

Administratorul de sistem desemnat de Guvernul României, ReturRO SGR A cerut o nouă amânare. În loc să producă soluții valide, complete pentru implementarea SGR acest administrator produce pierderi pe banii românilor.

Cine răspunde pentru acest eșec planificat? Liderii responsabili dorm în papucii statului.

Noi, Verzii, cerem o reacție imediată a premierului Ciolacu. De ce blocați cel mai important proiect de mediu pentru România? Opriți caruselul minciunilor pe banii românilor!

Cerem președintelui Iohannis să dea dovadă de bun simț public măcar acum la finalul mandatului sau. Du-te, Klaus la prima ședință de guvern și ia taurul de coarne pe acest subiect. Poluarea este o temă de securitate națională, îți amintești?!

Acest sistem trebuie să devină funcțional cât mai repede! Ambalajele neintroduse în sistemul economiei circulare vor sufoca România!

Nu ne obligați să cerem naționalizarea Sistemului de Garanție Returnare! Până una alta tot banii noștri îi risipiți!

Nu mai vrem să fim Groapa de Gunoi a Europei!

BIROUL DE COMUNICARE PUBLICĂ