Marius Lazăr , copreședintele Partidul Verde (Verzii) cartonaș roșu pentru Tanczos Barna

  1. Acasă
  2. Toate
  3. Marius Lazăr , copreședintele Partidul Verde (Verzii) cartonaș roșu pentru Tanczos Barna
Marius Lazar copresedinte Partidului Verde
Marius Lazăr , copreședintele Partidul Verde (Verzii) “Cartonașul roșu nu îl merită doar Tanczos Barna pentru amânarea cu încă un an a legii privind sistemul de garanție-returnare, atât de necesar în vederea creșterii gradului de reciclare, pentru minciunile legate de scăderea drastică a tăierilor ilegale sau de modul în care cele 13 parcuri naționale sunt în continuare vulnerabilizate la exploatări forestiere.
Acord cartonașul roșu și pentru cei din guvern care au declarat că “nu se pune problema acum de discuții pe tema alegerilor parțiale în cele 40 de localități unde nu mai sunt primari din diverse motive”.
Avem legi în materie electorală călcate în picioare! Alegerile din sectorul 5 ar fi trebuit sa aibă loc LEGAL cel mai târziu pe 9 octombrie!!!
Cer identificarea de către premier a celor din guvern care au făcut asemenea declarații presei și demiterea lor de urgență!
Dacă am ajuns ca alegerile democratice să fie percepute de către guvern ca piedică în rezolvarea unor probleme de natură socială sau economică înseamnă că suntem pe drumul care duce în autoritarism. Verzii nu acceptă asta!”