Luați banii din gaura neagră a risipei și investiți acolo unde se poate produce plusvaloare pentru viitorul acestei țări!

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Luați banii din gaura neagră a risipei și investiți acolo unde se poate produce plusvaloare pentru viitorul acestei țări!

Toți cei care au revendicări salariale în aceste zile, fie profesori, lucrători în sistemul de ordine publică sau în sistemul de sănătate publică o fac din 3 motive fundamentale:

1. Pentru că puterea lor de cumpărare a scăzut foarte mult.

2. Pentru că nu mai pot accepta să li se spună că pentru ei nu sunt soluții în vreme ce se găsesc bani pentru speciali, pentru privilegiați, pentru oamenii de casă ai puterii, pentru partidele din parlament.

3. Pentru că s-au săturat să suporte legi ale salarizării care se adoptă, dar nu se aplică sau se aplică cu întârziere, legi care creează în continuare, discrepanțe, inechități, discriminări.

Tăvălugul revendicărilor nu se va opri aici. Nemulțumirile vor crește.

E timpul ca puterea, oricum s-ar numi ea să înțeleagă că filozofia asta cu două Românii, una a șmecherilor care trebuie ținuți în puf și una pe care ”o împăcăm noi cumva” NU MAI ȚINE!

Noi, #Verzii vă cerem:

Luați banii din gaura neagră a risipei și investiți acolo unde se poate produce plusvaloare pentru viitorul acestei țări!

Scădeți salariile bugetare de lux, eliminați pensiile speciale, reduceți la jumătate subvențiile pentru partide, impozitați profiturile nesimțite și veți găsi bani pentru asigurarea echilibrului social!

Colectați corect banii, inclusiv cei din TVA și veți avea resurse și pentru educație și pentru sănătate și pentru sistemul de ordine publică!

Marius Lazăr – copreședintele Partidului Verde (Verzii)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid035xVcRMmnSahXsVB4R1W8HaYEmb4z2H59jKT55yE24UJqYitVQK3kTBYo74t8af2Sl&id=100085569490166

Alte știri