Invitație la Congresul Național Extraordinar al Partidului Verde din 03.09.2022, București, Sala Dalles

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Invitație la Congresul Național Extraordinar al Partidului Verde din 03.09.2022, București, Sala Dalles
Congres Partidul Verde 3 septembrie 2022

Partidul Verde (Verzii) începe pe 3 septembrie 2022 un nou drum politic. O noua echipă, un nou leadership! Un nou Program politic, de centru-stânga! O noua abordare!

La Sala Dalles din București, bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18, începând cu orele 12,00 va avea loc Congresul Extraordinar al Partidului Verde (Verzii) cu participarea a aproximativ 350 de persoane, delegați și invitați din organizațiile teritoriale ale partidului, invitați din țară și străinătate.
Vor fi supuse spre dezbatere și adoptare un nou statut, un nou program politic și o noua echipă de conducere formată din 31 de persoane.

Vor fi prezentate cu această ocazie mesaje ale copreședinților Partidului Verde European, ale europarlamentarilor verzi, liderilor de partide verzi din regiune, reprezentanților societății civile din România.

Partidul Verde (Verzii) reprezintă singura formațiune politică din România, membru cu drepturi depline în familia verzilor europeni, fapt reconfirmat la recentul Consiliu European al Verzilor, desfășurat la Riga. La nivelul Parlamentului European, Verzii (Greens/EFA) constituie la acest moment a patra forță politică, grupul fiind format din 74 de eurodeputați.

Evenimentul de la Sala Dalles va fi prezentat de jurnalistul Marius Vintilă.

Va așteptăm să fiți alături de noi la acest Congres Extraordinar!

E timpul pentru o mișcare verde competitivă în România!

Vă mulțumim!
Comitetul de Organizare al Congresului Extraordinar al Partidului Verde
București 20 august 2022

Pentru detalii vă stăm la dispoziție la tel. 0742363389

Biroul de presă al Partidului Verde
partidulverdeverzii.ro
facebook.com/Partidul.Verde

Alte știri