Partidul Verde (Verzii) cere DEMISIA lui Tanczos Barna din postul de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor!

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Partidul Verde (Verzii) cere DEMISIA lui Tanczos Barna din postul de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor!
Partidul Verde cere demisia ministrului mediului
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a dovedit că este doar un intrus în minister și un apărător al grupurilor de interese.
Partidul Verde (Verzii) cere DEMISIA lui Tanczos Barna din postul de ministru al Mediului Apelor și Pădurilor!
Mediul nu mai poate fi apărat de acest personaj care distruge cu bună știință viitorul verde al României. Singurele sale realizări fiind creșterea cotelor de vânătoare, protejarea celor care taie #pădurile și amânarea la infinit a sistemului garanție – returnare.
Tăierile ilegale continuă în România, fapt dovedit chiar de ultimele descinderi ale poliției la hoții de lemne de la sfârșitul lunii septembrie, iar ministrul Mediului afirmă cu bună știință că aceste tăieri nu există.
Tanczos Barna a declarat că se opune politicii europene privind împăduririlor în UE, făcând aceleași declarații ca ale oficialilor de la Budapesta, uitând că el este un oficial român în Guvernul României.
Demiterea comisarului Gărzii Forestiere Timiș, Amar Ienea, de către Tanczos Barna a arătat încă o dată că cei care își fac cu adevărat treabă sunt eliminați din sistem.
Incidentele din weekendul trecut, când ministrul Mediului a instigat din satul natal împotriva activiștilor Declic, a arăta cât de toxic este acest ministru și cum încearcă prin orice mijloace să-i îndepărteze pe activiștii de mediu să prezinte adevărata realitate în care se găsește. Activiștii Declic încercau să-i transmită că trebuie stopată tăierea arborilor din pădurile seculare, dar au fost întâmpinați cu apostrofări.
Pe agenda lui Tanczos Barna nu s-a regăsit protejarea animalelor sălbatice, ba din contra a avut un țel în a proteja interesele vânătorilor și a crește cotele de vânătoare.
Vom ieși în stradă pentru a proteja mediul și a cere demisia lui Tanczos Barna.
Verzii 2.0

Alte știri