Copreședinții PV au efectuat o vizită în județul Maramureș

  1. Acasă
  2. Toate
  3. Copreședinții PV au efectuat o vizită în județul Maramureș

În județul Maramureș copreședinții Partidului Verde (Verzii), Marius Lazăr și Lavinia Cosma, s-au întâlnit cu membrii PV din zonă, arătând ca este nevoie de o construcție verde puternică în județl.

In orașul  Baia Sprie a avut loc o întâlnire cu Viceprimarul Verde, Ștefan Sarcă și consilierul local Verde, Olimpiu Pop despre realizări în comunitate: Sala de sport, Piste de biciclete, Parc modern, Drumuri, dar și despre dificultățile întâmpinate din cauza incompetenței autorităților centrale: halde de steril neecologizate, generatoare de poluare masivă, clădiri și terenuri degradate care cedate primăriei ar putea aduce beneficii comunității locale.

Întâlnirile au continuat cu Verzii din Baia Mare și din Borșa unde s-au dezbătut problemele reale ale comunității și s-au stabilit pașii care trebuie urmați pentru un Maramureș verde. Combaterea tăierilor ilegale de arbori, stoparea  poluări cu metale grele, efectele depopulării anumitor zone, dar și readucerea în țară a românilor din diaspora sunt teme pe care verzii le susțin.