Copreședinții Partidului Verde (Verzii) Marius Lazăr și Lavinia Cosma s-au întâlnit cu Thomas Waiz, copreședintele Verzilor Europeni

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Copreședinții Partidului Verde (Verzii) Marius Lazăr și Lavinia Cosma s-au întâlnit cu Thomas Waiz, copreședintele Verzilor Europeni

Copreședinții Partidului Verde (Verzii), Marius Lazăr și Lavinia Cosma, s-au întâlnit la sediul PV din București cu europarlamentarul Thomas Waitz, copreședintele Verzilor Europeni.

Partidul Verde a solicitat liderului European Green Party sprijin la nivelul legislativului european pentru integrarea României în spațiul Schengen și contracararea tuturor atacurilor extremei drepte la adresa României.

Continuăm bătălia pentru stoparea defrișărilor ilegale, pentru combaterea sărăciei în muncă (cei care au un job trebuie să trăiască decent din munca lor), pentru taxarea justă a profiturilor imorale ale companiilor, pentru o economie circulară care să genereze locuri de muncă bine plătite, pentru transparența cheltuirii banilor publici, pentru eliminarea importurilor de deșeuri ilegale, pentru protejarea familiilor transnaționale și asigurarea justiției între generații.

Mulțumim, Thomas!
Suntem singurul partid verde din România, membru al Verzilor Europeni (European Greens ).

Alte știri