COMUNICAT: Avem toleranta zero pentru cei care aduc atingere imaginii Partidului Verde

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. COMUNICAT: Avem toleranta zero pentru cei care aduc atingere imaginii Partidului Verde
Verzii 2.0 Comunicat de presă 8 decembrie 2022
Comunicat de presă 8 decembrie 2022
Partidul Verde va avea toleranţă zero pentru cei care care aduc atingere imaginii partidului!
S-a decis, în ședința din 7 decembrie 2022 a Biroul Permanent Național al Partidului Verde (Verzii), demiterea din funcția de președinte interimar al organizației Constanța a domnului RADU BUGĂLĂ pentru asocierea publică cu oameni care se fac vinovați de rele tratamente față de animale. Niciunul dintre acești oameni nu vor fi compatibili cu calitatea de membru/lider în Partidul Verde.
Facem precizarea că Istrate Valentin Manuel nu are calitatea de membru al Partidului Verde si nici nu va fi primit vreodată în rândurile formațiunii noastre.
Partidul Verde (Verzii) nu va face niciun compromis cu oameni care încalcă valorile și principiile verzi, asumate solidar la nivel național și european.
Noi, Verzii din România tocmai am votat la Copenhaga o Rezoluție a Partidului Verde European prin care cerem forurilor europene o abordare unitară a grijii față de bunăstarea animalelor, inclusiv din perspectiva modului în care sunt transportate ori a testării pe acestea a diferitelor medicamente.
De asemenea, BPN a decis retragerea sprijinului politic și excluderea din partid a consilierului local IACOB CÂMPEAN (Cojocna, județul CLUJ) pentru colaborarea cu Securitatea (dovedită prin decizie definitivă a CNSAS) și a consilierului local ȘERBAN PETRE CRISTIAN ( comuna Plenița, județul Dolj) pentru propagandă în favoarea unui alt partid. Deciziile vor fi aduse la cunoștința autorităților locale în vederea demarării procedurilor de înlocuire din calitatea de consilier al Partidului Verde.
Asigurăm publicul verde, societatea civilă că Partidul Verde (Verzii) s-a înscris odată cu 3 septembrie 2022 pe un drum nou în care valorile si principiile verzi se afirmă, se apără și, mai ales, NU se negociază!
Biroul Permanent al Partidului Verde (Verzii)