Cerem Guvernului să apere interesul producătorilor români, nu al corporațiilor străine!

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Cerem Guvernului să apere interesul producătorilor români, nu al corporațiilor străine!

⚠ Prin noua propunere de limitare drastică a cantităților de produse ce pot fi comercializate direct, ANSVSA demonstrează încă o dată că este o instituție în serviciul marilor corporații, nu al românilor.

Să spui unui pescar că nu poate vinde mai mult de 300 kg de pește pe săptămână sau unui crescător de găini că nu are voie să vândă ouă de la mai mult de 50 de păsări pe zi înseamnă să-i distrugi practic afacerea.

De ce trebuie să apară ANSVSA să împiedice comerțul local și să deschidă calea pentru marile lanțuri și importatori? Al cui interes servește în realitate această instituție, al românilor sau al multinaționalelor?

Partidul Verde, membru al Alianței AER pentru România, consideră aceste noi restricții opresive și anti-economice. Vom lupta pentru dreptul micilor producători români 🇷🇴 de a-și vinde liber produsele și vom cere reformarea ANSVSA, instituție capturată de corupție și birocrație excesivă.

Cerem Guvernului să apere interesul real al producătorilor și consumatorilor români, nu al corporațiilor străine, și să nu aprobe această propunere.

Biroul de comunicare publică al Partidului Verde (Verzii), membru al Alianței AER pentru România 

Alte știri