Biroul Permanent Național al Partidului Verde (Verzii) l-a exclus pe Silviu Dumitru din partid

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Biroul Permanent Național al Partidului Verde (Verzii) l-a exclus pe Silviu Dumitru din partid
FOSTUL SECRETAR GENERAL AL PARTIDULUI VERDE (VERZII), SILVIU 
DUMITRU A FOST EXCLUS DIN PARTID

Vă informăm că fostul secretar general al Partidului Verde (Verzii), Silviu Dumitru, a fost exclus din partid prin decizia statutară luată în ședința BPN din 19 iunie 2023. Raportul de excludere conține întregul pachet de încălcări grave ale statutului partidului făcute în mod repetat de către Silviu Dumitru.

Acesta, în afara neonorării obligațiilor statutare ce i-au revenit în calitate de secretar general, se face vinovat de fapte grave care ”prejudiciază activitatea, imaginea sau unitatea partidului, inclusiv prin difuzarea de informații privind activitatea partidului, fără acordul partidului”, fapte sanctionate conform art. 13,

Abateri disciplinare, lit e. si f., precum si de uzurparea/abuzul de atributii/functii statutare. Toate aceste au adus prejudicii grave partidului atât în plan intern cât și în plan extern.

Menționăm că Silviu Dumitru a fost invitat în ședința BPN din 19 iunie 2023 pentru a se apăra, însă nu a considerat de cuviință să o facă.

Vă atragem atenția că orice acțiune sau demers public făcute de Silviu Dumitru sau în asociere cu acesta, în numele Partidului Verde (Verzii), este dincolo de orice prevedere legală și, prin urmare, lovite de nulitate.

Biroul Permanent Național al Partidului Verde (Verzii)